Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

 

 • Køb hos jensens-bakery.dk

  Læg venligst mærke til at der ikke er indgået en bindende købsaftale, før du har modtaget en ordrebekræftelse fra jensens-bakery.dk.

  Desuden tages der forbehold for forsinket leveringstid på baggrund af nedbrud af maskiner i bageriet, ulykker, morgentrafik eller hvis udkørsel frarådes. Ved nedbrud eller udkørsel frarådes returneres det fulde beløb. Ved forsinkelser er der ingen refusionsret.

  Billederne er vejledende og produkterne kan variere i form, farve og størrelse.

  Jensens-bakery.dk tager forbehold for tryk- og stavefejl i tekst og priser.

  Grundet svingende fragtpriser i al almindelighed forbeholder vi os ret til at ændre fragtpriserne med øjeblikkelig virkning.
  Denne ændring vil træde i kraft for alle fremadrettede ordre.

  Jensens-bakery.dk forbeholder sig ret til at afbestille en afgivet ordre, såfremt der er tale om en fejl i prissætningen på hvert enkelt produkt.

  2. Betaling

  Alle priser er inklusive moms.

  Ved betaling med Visakort og internationale betalingskort bliver beløbet normalt fratrukket kortholders konto indenfor 2 hverdage, efter bestillingen har fundet sted. Da det er muligt at bestille frem i tiden, vil der derfor kunne opstå tilfælde, hvor betaling af tekniske årsager sker inden levering. Skulle en betalt bestilling fortrydes, bedes kunden derfor kontakte den afdeling hvor købet er foretaget med angivelse af kontonummer, for at kunne opnå tilbagebetaling.


 

 1. Brugerkonto

  Ved at oprette en brugerkonto hos Jensens-bakery.dk, får du muligheden for at gemme din leveringsadresse og samtidigt kan du give dit samtykke til, at Jensens-bakery.dk må sende dig e-mails med tilbud og nyheder. Som oprettet bruger har du desuden altid mulighed for at se din historik under din profil. Det er kontobrugerens eget ansvar at sørge for at holde brugeroplysninger samt leveringsadresse opdateret.

  For at oprette en brugerkonto på Jensens-bakery.dk, kræver det en e-mail adresse.

  4. Fortrydelsesret

  Der er ikke fortrydelsesret på madvarer ifølge forbrugeraftaleloven. Du kan fortryde din bestilling helt frem til den angivne deadline for den pågældende vare, ved at annullere ordren fra dit login på Jensens-bakery.dk.                                                                                                  Når tidspunktet for lukketid er nået, er det ikke længere muligt at annullere ordren til næste dag.

  5. Persondatapolitik

  Alle oplysninger du giver til Jensens-bakery.dk vil blive behandlet fortroligt (navn, adresse, telefonnummer, e-mail adresse og password) vil ikke blive vider givet til tredje part.


  6. Fejl og mangler

  Fejl og mangler kan desværre forekomme.
  Ved manglende levering kan kunden få tilbageført det beløb, der er bestilt varer for hos Jensens-bakery.dk

  7. Erstatningsvare

  Der kan i nogle tilfælde ske fejl i produktionen, være udsolgt af en bestemt vare eller være manglende råvarelevering fra grossisten. Hvis dette sker, vil der automatisk blive givet en erstatningsvare, således at du i stedet for, får leveret tilsvarende produkter indenfor samme varegruppe.

  Jensens-bakery.dk vil i sådanne tilfælde vælge det produkt, der svarer bedst til det bestilte, som ikke kan leveres.
  Da sådanne problemer opstår om natten/tidlig morgen, kan vi ikke kontakte dig, så når vi er nødt til at lave en erstatningslevering, er det for, at du ikke helt skal undvære din levering.

  Vi håber derfor, at du vil have forståelse herfor.

  8. Betaling med dankort og internationale kreditkort

  Beløbet bliver fratrukket kortholders konto, når bestillingen er gennemført.
  Ved betaling med Dankort, Mastercard og lign. tillægges evt. PBS-gebyr, der varierer afhængigt af korttype.


  10. Leveringsområde.

  Leveringen sker via chauffør.
  Du angiver ved bestilling, om vi skal ringe på eller blot stille leverancen ved døren.
  Hvis du vælger, at vi skal stille leverancen ved døren (eller et andet oplyst sted), vil det stå ubevogtet for egen regning og risiko.

Skulle der være steder, vi ikke kan levere, såsom opgange med dørtelefoner eller aflåste opgange, vil varerne blive kørt tilbage og der vil være mulighed for at selv at afhente dem på den angivne adresse på hjemmesiden.
Varer der bortkommer, fra vi stiller dem og indtil du vil tage dem ind, erstattes ikke.

Det vil altid være en fordel at angive en placering, fx ”sættes i skur” eller ”ring på”, så skal chaufføren ikke lede efter et sted og du har nemt ved at finde det.
Når chaufføren har ringet på, vil han stille varerne ved døren, således at du kan afhente det, uden at skulle have kontakt med chaufføren.

11. Leveringsgebyr.

Leveringsgebyret fremgår på hjemmesiden til netop dit område.

12. Bestilling.

Hvis du bor indenfor postnummerområdet, kan du bestille vore produkter direkte. Hvis du bor uden for de angivne postnumre, er du nødt til at kontakte os for bestilling og pris for levering. Dog kan man ved afhentning bestille til hver en tid. Alle priser er inklusiv moms, men eksklusiv leveringsomkostninger.